Velkommen til NHO Reiselivs julekalender

Delta i vår julekalender, og bli kjent med våre medlemmer og leverandører.
Du kan vinne flotte premiere i hele desember, lykke til! 
Hvor stammer navnet EDDA fra?

Familiær samtidskost er et konsept som beskriver både maten og stemningen hos Restaurant EDDA da vi mener at dette må gå hånd i hånd. Tiden vi samles rundt middagsbordet er viktigere enn noen gang og vi ønsker å forlenge denne følelsen og være med å legge til rette for å skape de gode øyeblikkene. Maten skal være lett gjenkjennelig, ren enkel og av flott kvalitet.

Les mer  her: www.restaurantedda.no Familiær samtidskost er et konsept som beskriver både maten og stemningen hos Restaurant EDDA da vi mener at dette må gå hånd i hånd. Tiden vi samles rundt middagsbordet er viktigere enn noen gang og vi ønsker å forlenge denne følelsen og være med å legge til rette for å skape de gode øyeblikkene. Maten skal være lett gjenkjennelig, ren enkel og av flott kvalitet.

Les mer  her: www.restaurantedda.no Dagens premie

Gavekort for to personer på Restaurant EDDA inkl. kaffe. 

{:answer_id=>[], :opt_in=>[], :opt_in2=>[], :opt_in3=>[], :subscriber_id=>[]}
Obs, her ble det ikke helt riktig. Feil er merket i rødt

Luke er avsluttet

Riktig svar: Fra Norrøn mytologien


Vilkår

- Deltagelse i konkurransen er gratis og uten kjøpsforpliktelse. Alle som er over 16 år og har gyldig e-postadresse kan delta.
- Vinnere trekkes tilfeldig basert på innsendte svar. Vi kontakter vinnere pr. tlf. eller e-post, så du må oppgi fullt navn, mobilnummer og e-postadresse. Hvis vi ikke får tak i deg, går premien til ny trekning.
- Som deltager samtykker du til at vi kan bruke din e-postadresse til å sende deg info om produkter og tjenester i fremtiden.

Vilkår


Vilkår